Training

Samen leven en werken zorgt voor dynamiek, want je bent het niet altijd met elkaar eens. Sterker nog, zelden denk je precies hetzelfde als je collega, baas, of partner. Deze verschillende perspectieven zijn de kracht van een organisatie, maar helaas zijn ze vaak ook de basis voor problemen.

Hoe kijk jij naar de toekomst? Welke doelen stel je voor de organisatie en voor je zelf? Hebben we als team de route naar ons doel goed voor ogen en is iedereen betrokken genoeg om dit doel te bereiken? Is de onderlinge verbinding in het team sterk genoeg om de volgende stap te maken?

In de trainingen van Samenspraak ontwikkel je vaardigheden op het gebied van samenwerking, betrokkenheid en motivatie, conflictmanagement, feedback en communicatieprocessen binnen de organisatie.

Een training van Samenspraak leert je het gemeenschappelijk belang te achterhalen, waarmee je de samenwerking binnen je organisatie, of de omgang met klanten kan verbeteren.

Samenspraak biedt trainingen aan op het gebied van:

  • Medewerker betrokkenheid en motivatie
  • Team functioneren en doelen stellen
  • Strategie of brainstorm sessie
  • Conflictvaardigheden en conflictstijlen
  • Communicatie en feedback

Ga nu naar ons aanbod aan trainingen en team bijeenkomstenPraktijk op Koers

Ontdek in 1 dag hoe jullie team functioneert aan de hand van 4 onderzoeksrichtingen; Focus, Route, Drive en Verbondenheid.
Meer informatie

Brainstorm

Genereer met je team nieuwe ideeën die aansluiten bij de behoeften van het team en de klant.
Meer informatie

Conflictstijlen

Iedere dierenarts zijn eigen conflictstijl. Werken in een dierenartsenpraktijk is zeer divers, multidisciplinair en vindt regelmatig plaats onder tijdsdruk. Hoe ga jij om met conflicten?
Meer informatie
Voor de allereerste keer een ‘hutje op de hei’-sessie met onze jonge maatschap. Een op ons toegespitst programma dat door Bob van de Heijden uitstekend werd begeleid. Het was een hele nuttige, leerzame en gezellige dag samen. Dit gaan wij vaker doen!

Bart Sloots

Dierenarts

Wij hebben samen met Bob een zeer geslaagde dag voor ons team gehad. Goed georganiseerd, geen omkijken gehad naar de organisatie van de dag. Duidelijke structuur in de dag met de nodige aangename verassingen / creatieve uitspattingen, maar ook ruimte om op bepaalde punten dieper in te gaan wanneer dat nodig is. Al met al een intensieve maar zeer nuttige dag om goed te blijven functioneren als team.

Jerry Schutte

Dierenarts

Het was een leuke teamdag, professioneel gegeven. Met soms verrassende uitslagen, waar je op door kunt borduren. Gericht op de toekomst.

Astrid Slot

Paraveterinair assistente

Ik heb de brainstormsessie als waardevol ervaren. Het was een leuke dag met alle collega's waarbij de uitkomst ook echt een 'teamresultaat' was.

Jantine van Ginneken

Dierenarts, praktijkeigenaar

De bijeenkomst vond ik uitstekend: goed voorbereid, veel structuur, naar de doelen toewerken op een ontspannen manier waarbij iedereen aan haar trekken kon komen en voldoende uitkomsten waar we als leidinggevenden samen met ons team aan kunnen werken.

Huub Veldhuis

Dierenarts, praktijkeigenaarHet beste uit je organisatie halen?

Vraag direct een gesprek aan!