Onze naam zegt het al. Samenspraak gaat over samen spreken, vertellen wat er speelt en vooral luisteren naar wat er wel en niet gezegd wordt. Oprecht en geïnteresseerd contact maken zorgt voor sterke relaties waarin je zowel persoonlijk als samen kunt groeien. Samenspraak heeft verschillende trajecten om dit te bereiken, afhankelijk van wat je persoonlijke doelstelling of probleemsituatie is.

Mediation

Mediation is een vorm van bemiddeling bij conflicten. Het kan gaan om conflicten tussen teamleden, tussen werkgever en werknemer of bijvoorbeeld met de klant. Het doel is om voor beide partijen een veilige omgeving te creëren en samen tot een oplossing te komen. Meer lezen? Ga dan naar mediation.

Coaching

Een coachtraject van Samenspraak ondersteund bij het functioneren in een veeleisende omgeving. Samenspraak maakt onder andere gebruik van NLP en mBIT technieken om te ontdekken wat je tegen houdt en te werken aan wat je echt wilt bereiken. Want alleen door verder te durven kijken, kun je jezelf ontwikkelen. Meer lezen? Ga dan naar coaching.

Training

Verschillende perspectieven en kennisvelden zijn de kracht van een organisatie, maar helaas zijn ze vaak ook de basis voor conflicten. Samenspraak biedt trainingen aan, waarin je samen werkt aan communicatie en conflictvaardigheden binnen het team. Meer lezen? Ga dan naar training.

Feedback

Luisteren naar klanten of collega’s voegt waarde toe aan je organisatie. Hun feedback leert je niet alleen iets over je doelgroep, maar ook meer over je eigen organisatie. Samenspraak heeft hiervoor verschillende handvatten. Kijk bij Feedbacktools verder naar wat we voor jou en je organisatie kunnen betekenen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.