Van 27 tot en met 29 september 2018 organiseert Dactari de Managementdagen 2018.Tijdens deze twee en een halve dag gaan de deelnemers aan de slag met thema’s zoals reflectie, het werkklimaat en de invloed van leiderschap op motivatie en betrokkenheid van het team. Aan het einde van de training vertrekt u met een concreet plan waarmee u direct in de praktijk aan de slag kunt gaan.

De invloed van leiderschap op motivatie en betrokkenheid van het team.

Tijdens deze Managementdagen zal de theorie afgewisseld worden met praktische oefeningen en opdrachten. Hierna zullen door de groep gekozen onderwerpen in de avonduren verder worden uitgewerkt tijdens een intercollegiaal overleg.

Deze dagen zijn bedoeld voor mensen die bereid zijn te reflecteren op hun eigen inbreng. Reflectie op het eigen leiderschap is een essentieel onderdeel van de training. Om deze reden wordt er tijdens de training een 360º feedback onderzoek ten aanzien van leiderschap in de praktijk uitgevoerd. Zo krijgt u inzicht in hoe anderen uw handelen als leidinggevende ervaren.

Locatie: Kasteel Hoekelum te Bennekom (website)

Datum: donderdag 27 tot en met zaterdag 29 september 2018

Tijd: aanvang donderdag 13.00 uur, einde zaterdag 18.00 uur

Aantal deelnemers: min. 12 en max. 15 deelnemers

Trainers: Albert van Veen en Bob van der Heijden

Het aantal plaatsen voor de Managementdagen is beperkt. Meld u dus op tijd aan!